Private

Projektet nyder opbakning fra en lang række af private, der enten via donationer eller anden hjælp, er med til at holde hjulene i gang.
Samtidig er der en helt særlig gruppe, som vi altid taler om, både på kontoret og når vi er ude til møder: Vores engagerede og dedikerede følgere på Facebook.

Flere af jer tilbyder jeres hjælp, leder andre mennesker til projektet, liker og deler vores opdateringer, samt sørger for at bakke op om de ting vi laver. Det er fantastisk, og det sætter vi stor pris på!

Lis Sørensen, som donerer hele overskuddet fra en årlig velgørenhedskoncert i Christiankirken i København her i november, er blot en af mange personer som bakker op om projektet via donationer. Andre kendte musikere tillader f.eks. at vi bruger deres musik i vores videoer.

Sidst men ikke mindst er det ude blandt den menige dansker, at vi virkelig mærker medvinden. Hvad enten det er når vi møder folk til foredrag, på tur med vores deltagere eller når vi ankommer til vandtræning i svømmehallen.
Her ser vi at der er en øget interesse for det vi laver, og ikke mindst en øget interesse for at engagere sig i det samme som det vi kæmper for.

Vi forsøger at give så meget som muligt tilbage, ved at indvie vores følgere i de fantastiske oplevelser vi får når vi hjælper mennesker, først og fremmest til at hjælpe sig selv, og understøtter dem i at komme tilbage til livet.