Hvem er vi?

På denne side kan du møde vores stifter, vores ansatte, vores frivillige og flere af de studerende, som netop nu hjælper projektet igennem deres uddannelse.
Vi er ikke store, og vi har ikke store armbevægelser. Vi er derimod vilde med den størrelse vi har, og forsøger gradvist at udvikle os, med fokus på at bevare kvaliteten, samt fortælle historien om, hvem vi er, helt præcist.

Vi er to fuldtidsansatte:
Mikkel, vores stifter, som rejser landet rundt og følger mennesker i hårde genoptræningsforløb. Mikkel har selv en lang kamp bag sig, hvor han præsterede nogle af de største resultater der er set i den danske rehabiliteringsverden. Denne ‘rejse’ gjorde det klart, hvad han skulle målrette sin lyst til at hjælpe andre imod, og han startede projektet.
På kontoret har vi Mathias siddende, som står for den administrative ledelse af projektet. Mathias har en fortid som udviklingskonsulent i Socialpsykiatrien. Han har været frivillig siden oktober 2015, og er nu trådt ind som medarbejder i projektet. Friheden, og den mere ‘hands on’-tilgang til at hjælpe har han fundet i dette projekt.

På deltid har vi ansat Martin, der er leder af vores Vand Virker!-initiativ, samt at vi forsøger at skabe Danmarks første vandfysioterapi. Med Martins baggrund som uddannet fysioterapeut ser vi ham have en markant fremtidig rolle i dette projekt.