Foredrag

Hele historien om opstarten af The Back To Life Project, har længe været meget efterspurgt af alt fra store virksomheder til skoler, klubber, foreninger.

12537430-mikkel-s-dden-i-jnene-nu-hjlper-han-andre-tilbage-til-livet---2Vores stifter, Mikkel Salling Holmgaard, har det som en fast del af hans arbejde rundt om i landet, at besøge disse steder og fortælle om hele hans vej gennem ‘Systemet’, dét at få en paralyseret arm til at fungere igen mod alle odds og hvordan visionen om dette projekt stille og roligt blev født.

Hans foredrag har titlen “Lejrbålsteorien og Mirakeldagen”, og netop disse foredrag har holdt liv i projektet indtil vores fondsstøtte i August 2016, hvor Mikkel i over 6 år skød 100% af indtægterne herfra direkte i projektet, for at udvidde visionen som alle grinede af i næsten 10 år. Nu har piben fået en helt anden lyd, og Mikkel blev blandt andet en af landets første foredragsholdere nogensinde, der opnåede samarbejde med nogle af landets største foredragsbureauer – uden at have markedsført sig selv gennem bogudgivelser, tv, artikler eller lignende.

Historien, visionen og arbejdet er i dag efterspurgt af alt fra forlag og journalister, til tv- og filmselskaber. Vi søger at finde det helt optimale samarbejde, når/hvis historien en dag skal offentligt fortælles.

Foredrag i alle sammenhænge.

Når man som Mikkel har været igennem hele molevitten af hvad vores system kan finde på, så skaber det en situation – i hvert fald i foredragsmæssige sammenhænge – hvor der altid er mulighed for at skræddersy historien til lige netop den gruppe lyttere vi står overfor.

Grundet et travlt skema er det ikke altid muligt for ham, at imødekomme alle forespørgslerne, hvilket piner os en smule.

Derfor er det også med stor glæde, at vi har yderligere to foredragsholdere tilknyttet projektet, som også begynder at mærke en interesse og efterspørgsel i deres indsatser, samt at de også kan videreformidle dele af historien.

Mathias Ottesen, som er fuldtidsansat på projektet, og Martin Færch Andersen, projektleder på tiltaget Vand Virker! og Danmarks Første Vandfysioterapi, er begge begyndt at holde oplæg på fagkonferencer, kurser og på uddannelsesinstitutioner.

Mathias har en fortid i Socialpsykiatrien som projektleder. En rolle han søgte ud af pga. for meget bureaukrati og regelrytteri. Han meldte sig som frivillig hjælper på dette projekt, og har selv arbejdet sig ind i uundværlig rolle og fuldtidsstilling under denne vision. Det er blandt andet Mathias’ ansøgning, der skaffede fondsstøtte til projektet, han har skabt flere givende initiativer og hele ‘rejsen’ omkring, pludselig at sidde i denne rolle og nyde at gå på arbejde i et helt andet omfang, er interessant for mange grupper af lyttere.

Martin er ligesom Mathias en ung mand, som gennem hårdt, frivilligt arbejde simpelthen har sat sig selv i scene i et omfang der gjorde, at vi vidste, at vi måtte tilknytte ham på mere end blot frivillig basis. Han er en naturlig flair og fysioterapi-faget, en sund indstilling til indsats og handling og så er han bare skide dygtig. Martin holder oplæg på især faguddannelser og -konferencer omkring udviklingen af vandtræning (Vand Virker!) og opstarten af Danmarks Første Vandfysioterapi.