Marit, 45 år, Trafikoffer med ødelagt knæ

Marit blev kørt ned på cykel af en bilist, der ikke så hende. Det sker desværre ofte og er svært at forebygge. Men hjælpe disse ofre efterfølgende bedre, det kan vi helt sikkert.

Marit har en drøm om at stå på ski igen, og vi har lært hende at kende ved, at hun dukkede op til vores vandtræninger til Vand Virker! i Aalborg.

Marit er indbegrebet af kærlighed og betænksomhed. Selv i hendes livs største krise, flyver hun rundt og hjælper flere af de andre deltagere med transport, omklædning, krammere og hvad der ellers lige er brug for.
I vores samarbejde omkring Marits træning møder vi også en utroligt motiveret kvinde. Hun vil virkelig gerne have genoptrænet det knæ, som ingen eksperter rigtigt tror på, kan lade sig gøre.

Sideløbende med træningen er Marit havnet mellem flere forskellige stole, hvor kommune og arbejdsplads konstant besværliggør hendes proces omkring at få ro til hendes træning og de timer hun kan klare i arbejdet som skolelærer.

Vi har assisteret Marit til flere møder som bisidder, vi har fået hendes kommune til at ændre nogle bevillinger og så assisterer vi hende i flere af hendes træninger.

Vi arrangerer også flere tiltag for vores deltagere, og vi vil især gerne arrangere noget mere for Marit. Og lad os nu se om der ikke kommer en skiferie på et tidspunkt 😉

Herunder kan du blandt se Marit træne hendes knæ og fod med trappegang og boldspil i vand.