Foredrag

Hele historien om opstarten af The Back To Life Project, har længe været meget efterspurgt af alt fra store virksomheder til skoler, klubber og foreninger.

12537430-mikkel-s-dden-i-jnene-nu-hjlper-han-andre-tilbage-til-livet---2Vores stifter, Mikkel Salling Holmgaard, har det som en fast del af hans arbejde rundt om i landet, at besøge disse steder og fortælle om hele hans vej gennem ‘Systemet’, dét at få en paralyseret arm til at fungere igen mod alle odds og hvordan visionen om dette projekt stille og roligt blev født.

Hans foredrag har titlen “Lejrbålsteorien”, og netop disse foredrag har holdt liv i projektet indtil vores fondsstøtte i August 2016, hvor Mikkel i over 6 år skød 100% af indtægterne herfra direkte i projektet, for at udvide visionen som alle grinede af i næsten 10 år. Nu har piben fået en helt anden lyd, og Mikkel blev blandt andet en af landets første foredragsholdere nogensinde, der opnåede samarbejde med nogle af landets største foredragsbureauer – uden at have markedsført sig selv gennem bogudgivelser, tv, artikler eller lignende.

Historien, visionen og arbejdet er i dag efterspurgt af alt fra forlag og journalister, til tv- og filmselskaber. Vi søger at finde det helt optimale samarbejde, når/hvis historien en dag skal offentligt fortælles.

Foredrag i alle sammenhænge.

Når man som Mikkel har været igennem hele molevitten af hvad vores system kan finde på, så skaber det en situation – i hvert fald i foredragsmæssige sammenhænge – hvor der altid er mulighed for at skræddersy historien til lige netop den gruppe lyttere vi står overfor.

Grundet et travlt skema er det ikke altid muligt for ham, at imødekomme alle forespørgslerne, hvilket piner os en smule.

Derfor er det også med stor glæde, at vi har yderligere to foredragsholdere tilknyttet projektet, som også begynder at mærke en interesse og efterspørgsel i deres indsatser, samt at de også kan videreformidle dele af historien.