Troels, 21 år, Hjerneblødning

Troels kom til skade som 15-årig. Dagen efter et eliteløb i Esbjerg, hvor han satte alle hans konkurrenter på plads, lå han hjemme i sengen, da han pludselig fik det dårligt. Troels blev ramt af en hjerneblødning.

Hjerneblødningen lammede hele hans højre side af kroppen, og efter nogle givende, dog desværre korte, ophold i det regionale system, blev Troels erklæret rask da han kunne starte i skole igen (den regel kæmper vi for at få ændret) og der var ingen erstatning at hente ved Ulykkesforsikringen, da der ikke skete en ‘ulykke’ (ja, den ‘regel’ forsøger vi også at få ændret).

Troels blev derfor efterladt alene, og vi er meget glade for, at vi kom i kontakt med ham. Han er en fuldstændigt fantastisk fyr, med en genial humor, uimodståelig og smittende selvironi, samt et stærkt gå-på-mod.

Vi har besøgt ham, fulgt hans træning, givet indspark, og trods at vi først mødte Troels 3,5 år efter hjerneblødningen, med stærkt nedsat bevægelighed og manglende fysisk formåen, så har han drevet det langt. Han har virkelig kæmpet flot og udviklet hans fysiske formåen helt utroligt.

Forløbet med Troels toppede foreløbigt, da han i foråret 2016 gennemførte over 300 km af den verdensberømte El Camino – henover fem bjerge, på cykel og gåben – sammen med projektet. En rejse, hvor vores budskaber og præstationer gav genlyd over hele landet, og gennem de sociale medier nåede ud til over 720.000 mennesker. Så spørgsmålet er vel næsten bare: Hvor skal turen gå hen næste gang? 🙂

Herunder kan du se et lille sammendrag fra turen på Camino’en, samt en tur fra Hærvejen, hvor Troels også brillerede.