Merete, 34 år, fuldt paralyseret af Guillain-Barré Syndrome

I september 2014 blev Merete ramt af Guillain-Barré Syndrome, som er en virus, der angriber nervesystemet og lammer muskelfunktionen.

Virussen rammer i forskellige stadier, hvoraf det værste, som ramte Merete, er livsfarligt. Hun lå i koma i lang tid, samt at hun i 4 måneder fik hjælp til at trække vejret selv. Ingen ved rigtigt hvordan det går i rehabiliteringen efter GBS, og meget er derfor usikkert.

Vi mødte Merete i maj 2015 og har fulgt hende intensivt lige siden.

Dengang var hun fortsat meget hårdt ramt, men hun har siden startet en helt utrolig rejse. Hun er ét af de mennesker, som virkelig forstår alvoren af situationen, og gennem et brændende ønske for at ‘blive normal igen’ leverer en helt ekstraordinær indsats.

Merete står klar i indkørslen og venter, hver eneste gang vi henter og/eller besøger hende, og det er en utrolig følelse som projekt, at mærke et engagement som dette. Hun giver hendes sygdom kamp til stregen.

Merete har flere gange lagt de sociale medier ned og tryllebundet hver eneste seer med flere af de små klip om hendes rejse, vi har vist.

Du kan se flere af hendes små historier og store resultater herunder. Vi garanterer at din livsglæde og dit humør stiger markant, hvis du giver dig selv denne gave.