Morten, 31 år, Voldsoffer

Morten kontaktede os i foråret 2016. Han var skidt tilpas. To gange er han umotiveret blev overfaldet voldsomt, og begge gange er det gået meget voldsomt udover hans ansigts- og især tandregion.

Hans forløb med systemet er på ALLE måder skræmmende. Han er blevet helt umotiveret overfaldet og gennembanket – efterladt til at dø en af gangene – og alligevel har systemet svigtet ham på alle måder, som sidder dybt i ham, efter 10 års ulidelig kamp.

Da han skulle opereres i munden, blev han fejlopereret af en tandlæge, og han begyndte at tabe tænderne, blev efterladt med kronisk hovedpine og et smadret sind.

Efterfølgende har samtlige advokater og foreninger, hvor Morten var deres “hjertesag” også trukket sig og ikke holdt deres ord. Morten var, og er, knust.

Vi rykkede ud med det samme han kontaktede os. Vi talte om hans liv, hvad han havde været igennem og hvad han drømte om. Morten drømte om ro, lidt træning, fred og den erstatning har var blevet snydt for. Han vil bare gerne skabe et liv for hans lille familie og en førtidspension var måske det optimale.

Og ja, så drømte han om en kajak.

Vi fik hurtigt doneret en kajak til ham, som han bruger flittigt. Morten har fået fornyet styrke og kæmper et ekstraordinær kamp, hver eneste dag. Vi arbejder på at se det positive i alt det han har været igennem, og Morten har selv fået født drømmen om, måske at vende tilbage i arbejde igen. Det kunne eksempelvis være i en lufthavn, som han arbejdede i, og elskede højt, før ulykken.

Morten er et utroligt menneske, og alle der tror, at folk der bor ude i skoven eller håber på kontanthjælp udnytter statskassen, de burde svinge forbi og besøge ham, og se hvad han egentligt går igennem.

Nu er skuden vendt, der er meget lang vej tilbage, men herunder kan du se noget af vores arbejde, samt hvordan gnisten i Mortens øjne er tilbage.

Vi er her for ham, og vi forsvinder ikke ud af det blå, bare fordi det er hårdt til tider eller fordi vi ikke får 250.000kr for at løfte telefonen. Vores hjælp er kommet for at blive!

Herunder kan du se hvordan vi har hjulpet Morten!