Tim, 27 år, Trafikoffer

Tim er et mindre mirakel. For to år siden kørte han i sin bil, da han pludselig blev torpederet af en påvirket bilist fra siden.

Han knuste det meste af sine indvolde i maveregionen, hele sit venstre ben og ja, han døde faktisk på stedet. Heldigvis blev han genoplivet, da en civil politibil med dygtige folk, holdt lige bagved ulykken.

Vi mødte Tim langt inde i hans forløb, hvor han allerede havde gang i en rivende udvikling og var meget selvkørende. Alligevel havde han lyst til at mødes, og det var en dejlig dag. Han viste hvor langt han var nået allerede, og de mange bange anelser han allerede havde gjort til skamme.

Han var blandt andet begyndt at læse, trænede 5-6 dage om ugen og var stille og roligt begyndt at få livet tilbage.

Vi indgik stadigvæk et samarbejde, hvor vi vurderede hele hans situation. Vi hjalp ham ind i en ny bank, der forstod hans situation. Vi satte ham i forbindelse med en lokal og mere opmærksom advokat, der fik sat skub i hans personskadesag. Derudover supplerede vi hans træninger, tog møder med hans behandlere og han begyndte blandt andet til vores vandtræninger.

I dag har Tim købt hus, er vendt tilbage til hans job som tømrer og han lever et fantastisk liv, præcis som han drømte om. Tim træner stadigvæk derudaf.

Herunder kan du se et videoklip af Tim der løber i vand for første gang.